Ek Bilgilendirme:
Tema domaine lisanslı satılmaktadır. Lisansınız aktif edildikten sonra (Temayı indirebildiğiniz durumdan sonra) iade/değişim maalesef mümkün değildir.
Herşey iyi çok hoş çok güzel zamanında bir domain için aldım bu temayı yanında hatta wordpress haber botuda aldım. Domain sahibi domaini geri aldı yada ben domaini düşürdüm, benden gitti gibi benzeri durumlarda bu domain lisansını niye bir başka domaine yapmazsınızki? Bunu bir çok firma yapabilmekte insanın başına herşey gelebilir herşey olabilir ama ufak cüzzi bir ücret karşılığı ve böyle durumlarda alan adı değişikliği yapılabilme diye düşünüyorum. Bu durumda biz bu parayı çöpe atmış oluyoruz.. Haksız mıyım bilemiyorum ama alan adı değişikliği bu tarz durumlarda yapılabilme diye düşünüyorum. Kontrollerini sağlayabilirsiniz, bakabilirsiniz, eğer kullanılıyor ise şikayet edebilirsiniz vb.durumlar olabilir diye de bende taahhüt ediyorum size. Biraz da kendinizi karşınızdaki insanların yerine koyup düşünün derim. Sadece bir yorumdu. Yoksa temadan dolayı ilgi ve destekten dolayı tek kötü bir lafım yok.
Hayırlı satışlar diliyorum.