CevherDizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vurgun derken ? Kredi kartiniz daha once google servislerinden birisinde kayitli kalmistir muhmemelen, Gayet normal olarak bakiye eklemissiniz bunun vurgunla ne alakasi var bakiye eklermissiniz bunu da onlarin sucumus gibi anlatiyorsunuz nedense gelecek sefer daha dikkatli olun eger bakiye kullanmadiysaniz bildirim gonderin paranizi iade ederler.
Hocam Kredi Kartlarının hiçbir Güvenlik kontrolu olmadan kabul edilebilmesi beni endişelendiren ve vurgun dedirten asıl mevzu bu. Yani deneme yanılma yapılır nitekim her platformu öyle anca öğrenebiliyoruz. Bana ait olmayan ve googlenin kendisi otomatik kaydetmiş olduğu bir karttan herhangi bir uyarı olmaksızın 2000 Bin TL den Fazla Para çekmek Asagari ücretle çalışan birinin bir ayının heba olması demektir.
tatarhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu vurgun falan değil. sizin bilmeden yaptığınız işlemler sonucu ortaya çıkmış bir durum. adwords hesabınızı iptal edin 1 hafta içerisinde kredi kartınıza tekrar iade ederler parayı sıkıntı olmaz

İptal ettim hocam. 4 hafta gibi bir sürede iade edilebileceği maili tarafıma ulaştı. yukarıda belirtmiş olduğum sebepten vurgun dedim. bilmeyenler için önem arz edebilir.