Kanal tedavi içinde bana 6 ay sonraya gün vermişlerdi yıllar önce. Oradaki profesör olmasa ya ölcem yada paşa paşa özele gidecektim. Profesör görünce dedi olurmu öyle şey bu çocuk nasıl beklesin o kadar ay diyip direk almıştı. Yanında 4 tane daha dolgumu olmuştum sağolsun onun sayesinde yıllardır diş problemi çekmiyorum.

ama sağlıkta çok kötü durumdayız 2 yıl önceki muhayane paramı aldılar geçenlerde. Bir yere sıra alacak olsun min. 15 gün sonrasına alıyorsun. Böylemi çağ atlamışız yerim çağını 24 haziranda her şey netleşecek güzel günler gelecek inşallah.

hepyasemin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mhrs den randevu alıp sıra beklemeden muayene olabilirsiniz. Hastanelere bodoslama giderseniz çok sıra beklersiniz.
Bazı bölümler öyle kolay alınmıyor. Yada bir işlem yapacaklarında aylar sonrasına sıra veriyorlar. İstanbulda diş için gidiyorsan dolgu veya kanal tedavi 3 ay dan başlıyor diş teli 7 yıldan. Kardiyolojide bir makine takılacaksa 9 ay sonraya sıra veriyorlar.

Ek olarak bazı hastaneler hala yerel sıra veriyorlar hatta fakültelere gittiğinde mecbur yere sıra almak durumunda kalıyorsun. Yoksa internetten randevu alınmıyor bizzat yaşadım bunu.