Bu Gün Adwods de kelime analizi yapmak üzere adwods hesabı aktifleştirdim.

İşin Garip tarafı Arkadaşıma ait kredi kartını daha once google playstorede uygulama yöneticisi için 25 $ ödeme yapmıştım.
O kartı kayd etmiş olarak gözüktüğünü fark ettim. Ancak Adwods ayarları ile uğraşırken farkında olmadan Limiti $500 yaparak Manuel bir ödeme yapmış oldum. Benim amacım $500 doları aşmıycak sınır koymaktı ama meğerse ben bunu manuel ödeme olarak bakiye ekliyormuşum.
Kredi kartından 500 dolar çekilmiş.... Nasıl oldu anlamadım. Bir kartın güvenlik kodunu bile girmeden nasıl ödeme alabildi. Arkadaş beni aradı 500 dolar çekilmiş diye sonra ayık olduk... bankaya işlem ve kart iptali için başvurmuş başını ağırttık arkadaşın gereksiz.
Şimdi bu ödemeyi nasıl geri alacaz:S? Adwods müşteri hizmetlerini aradım telefondaki merkeze bildirmeniz lazım diyor. Merkez neresi web site özerinden geri bildirimde bulunun dedi. Daha önce böyle bir şey kimsenin başına geldimi bilmiyorum ama iade yaparlar mı endişelenmeye başladım.

Arkadaşlar ben herhangi bir kampanya reklam falan yayınlamadım. Ücret İadesi Yaparlar mı? Ne yapmamı önerirsiniz. Hesabı iptal etsem içindeki bakiye aynı karta geri iade edilir mi?