Bari konu açılmışken uyuyamadım bir olay anlatayım. Pek inanmıyorum bu tarz şeylere ama yine de dinleyenler bir yorum yapabilir.
19 ağustos depremi...
Gece odadayım daha 11 civarı. Yaşımda küçük bayağı. Ama o dönemler hep rüyalarıma yatır, peygamber, allah konuları daim olur.
Deprem gecesi annem içeriye yorgan almaya gitti ya da buna benzer bir şey.
Tam yatağa uzandım, TEKim... yatağın başında örtü deli gibi havalanıyor. Ama yatağa bağlı olmayan bölümleri havada resmen.
Görüyorum deli gibi korktuğumu şuan bile hatırlıyorum yatağın içine girip üstüme örtüyü örtmüştüm.
Öyle içeriye cin Peri filan girmez diye güvenceye almıştım korkudan öyle uyumuşum.
Sonra gece oldu suratıma böyle soğuk bir rüzgar geliyor uykum bunla bölünüyor. Ama böyle bir rüzgar YÖK. Ardından kapı açılıp kapanmaya bir başlıyor dolap kapısı... yani o korkuyu siz düşünün hemen diyorum cinler yine geldi. Korkuyla bayıldım mu uyudum mu haıtırlamıyorım.
Sonra tek hatırladığım annemin kucağında karanlıkta deprem olurken merdivenlerden inmek.
Evde kuşum vardı böyle bir ötme YÖK kulağımda hala.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Depremden önce varlık tarafından uyandırılıp kalk deprem olucak diyenler de az yok

Bizim amacımız bir şeyler görmek yada bir şeylere rahatsızlık vermek değil aslında.
Amacımız macera, korku eşiğimizi yükseltmek, bu tarz bir yere gidebileceğimizi kendimize ispat edebilmek
En başta korunmak için seninde varlığın olmalı yazmışsın, belki içimizdeki arkadaşımızın birinde olabilir, bir rivayete göre bizim g*tü kurtarıyormuş

çok uzun hikaye merak ederseniz özelden yazabilirim.
Bursaya yolunuz düşerse sizi misafir ederiz, senaryoyu bizzat canlı size gösteririz.
Şöyle bir şeyde var beni cin falan koruyor dersen şirke de girebilirsin.

...