Aldığı ve yaptığı işi, samimiliği muhabbeti açısına değinmeden, meslektaşım ile, anlaştıktan sonra, işlemleri hızlı bir şekilde halletti, müşteriden ziyade arkadaş edinebileceğiniz bir insan olarak size hissettiriyor(cümle devrik oldu) işi kısmına gelecek olur isem, virüslü sitelerimi temizledi, sayfa hızımı roketledi ki ne roketleme, ilk defa benimkisi gibi bir işle karşılaştığına eminim ve altından kalktı çok şükür, gerçekten zor şartlar altında işleminin büyük kısımını tamamladı.
Şu an işini güzel yapmak istediği için diğer detaylardada bana yardımcı oluyor.
güzel bir arkadaş edindik, elinize sağlık Tahsin Hocam.
güzel mesajın için teşekkür ederim hocam... Amacımız dostluk ve muhabbeti arttırmak. ticari olarak ta hakkımız neyse daha fazlasını vererek memnun etmek.. gerisi zaten dostluk üzerine kurulu
Merhaba, sitenin açılış hızı yanında benim derdim reklamların çok geç açılması, bu yüzden tıklanma sayısı çok düşük kalıyor, çok zaman reklam açılana kadar ziyaretçi siteden çıkıp gidebiliyor. Site çok hızlı açılınca bu sefer ziyaretçinin reklamı hiç görmeden konuyu okuyup gitme ve haliyle reklamı görmediği için tık oranlarının daha da düşmesi riski var bu yüzden merak ediyorum, yaptığınız çalışmanın reklam açılma süresini de hızlandırıcı bir etkisi var mı, bilgi verirseniz sevinirim.
Hocam,
kodlar google adsense kodları oldugu için manipüle etmek sakıncalı ve banlanma riskiniz çok yüksek oldugu için bu tarz sakıncalı i,şlemleri yapmamaktayım.Sadece sizin değil çoğu arkadaşımızn reklam kodları da geç gelmektedir.Google ile alakalı bir durumdur..