Oguzhanozuag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden su dökülmüyor nasıl anlatıyor bir ilaç varda dersten önce verilip içerikleri mi aktarıyor? bahsettiğiniz firma,şirket veyahut yer? Kendinizi şahıslara şirketlere bağlamayın. Web tasarım kimseden öğrenilecek bir iş değil yeteneğiniz varsa hemen ctrl + t yapıp y tuşuna basıp enter'a tıklarsanız youtube ile karşılaşırsınız. Ben size 8 bin liralık yolu yazıyorum şimdi , kod tarafındaysanız öncelikle html yazıyorsunuz mantığını anlayıp css'e geçiyorsunuz en son durak jquery olacak html css ile 8 ay boyunca sürekli birşeyler ortaya çıkarmaya çalışıyorsunuz. Çıktı mı ortaya bir taslak aynı şekilde youtube'a jquery yazıyorsunuz animasyonlu hale getiriyorsunuz akabinde birkaç framework ile karşılacaksınız animasyon araştırırken, kullanmayı öğreniyorsunuz. Şimdi diyeceksiniz ki tasarım çizeceğim e buyrun sol üst köşeye bakın logo var indirin photoshopu girin youtube'a öğrenin milyonlarca site var girin ne yapmışlar ne etmişler analiz edin. Kimse size yardımcı olamaz siz kendiniz kodlamadıkça başkalarının kodlarına muhtaç kalırsınız. Yanlış anlamayın nacizane görüşlerimdir bahsettiğiniz firma çok iyidir şöyledir böyledir bilmem ilgilenmem.
amacım bi tanede olsa sertifika olsun elimde o yüzden sormuştum.