wanted adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben protein tozu yada şu'dur diye direkt bir şey söylemedim bu tür şeyler söyledim. Yani bu adamın bu ürünleri satması, her gün önümde peynir ekmek gibi bu tür şeyleri tüketmesi, spor hocası olması, ve spor salonunda kalp krizi geçirmesi tesadüf mü?
Yalan söylemeye mecbur değilim.
Tesadüf değil benim ev arkadaşım spor hocası, salonda herkesin önünde sizin belirttiğiniz gibi protein tozu kullanıyor görünüyor sadece ama evde ne yaptığını ben biliyorum gerçi bıraktırdım şimdi kendiside istedi bırakmayı evde vurduğu iğneleri çünkü saçı dökülmeye başladı Steroid kaynaklı. Yani salonda gidip zaten patır kütür iğne vurmaz bu ürünler yasal olarak satışı olmayan ürünler.

Protein Tozu vs. supplement olarak geçen ürünler kullanmayı bildiğiniz sürece DOKTORLAR tarafından da önerilen ürünler. Sağlık bakanlığı tarafından açıklamaları incelerseniz günlük bir insanın protein ihtiyacını rahatlıkla hesaplayabilir ve alamadığınız takdirde bunu besin yoluyla doktorunuza danışırsanız (tabi bunun ne olduğunu bilmeyen doktor sayısı oldukça fazla) onlarda önerecektir ya da beslenme uzmanları. Şimdi 150 gram protein ihtiyacının 150'sini protein tozundan karşılarsan elbette bu sefer bünye iflas eder diğer kaynakları alamadığın için fakat normal beslenerek standart 70-80 gram alırsın spor yaptığın için ortalama 2'ye katlanan protein ihtiyacını kapatabilmek için protein tozu takviyesi kullanırsın (bu sadece bir örnek) Bu ürünün bilinen tek yan etkisi SÜTE alerjiniz varsa Protein Tozları Süttten yapıldığı için alerjiniz devreye girecektir kullanmayın ama yoksa hiçbir olumsuz etkisi bulunmamaktadır bilimsel olarak araştırılmış kanıtlanmış T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı satılan ürünlerdir zaten.