Saglıkta çag filan atladıgımız yok. Abd de kurulmuş ve ardından ab nin uyguladıgı sıfır sorunlu randevu sistemini ülkemize getirmiş olmamaıza ragmen 10 yıldır bu meseleyi hala halledemediler.
Geçen yıl özel dişçime gittim 20 lik diş çürüdü çekim yaptırıcam.. Diş,çi çekim sırasında kökü içeride bıraktı, ben bu kökü ordan alamam ters mudahale olursa yüz felci geçirebilirsin riske girmeyelim dedi, tamam dedim ne yapıcaz o zaman. Bu kötü ordan yanlızca üniversitenin ameliyat bölümünde operasyon ile alırlar dedi. Üniversite ye gittim, ameliyat bölümünde profesor ile görüştüm, kısa bir ameliyat ile dişi ordan alırız dedi, Tamam , hemen ameliyata sokun beni çünkü diş çürük yerimde duramıyorum beynime kadar agrı gidiyor dedim. Kalktı bana 2 ay sonra ya randevu verdi, hocam dedim şaka mı yapıyorsun agzım yüzüm şiş, beynime kadar agrı gidiyor, ne 2 ayından bahsediyorsun. Yapacak bişiy yokmuş gitti kahvesini yudumladı içeride...2 ay lık bekleme süresi boyunca 4 kutu apranax fort agrı kesici kullandım, geceleri uyumadım, uyumadıgım için de yanlış hatırlamıyorsam 10 gün kadar da işe gidemedim...Şekil ortada, kimse saglıkta çag atladık demesin, acından gebersende, kafanı duvarlara vursan da agrından hiç bir şekilde mudahale edilmiyor. Bizim sorunumuz diş sonuçta, deli gibi agrı yasasak ta, bizden daha beter hastalıklar ile boguşan insanlarıda düşünmek gerek. Bu saate kadar çözememişler, bu saatten sonra da çözeceklerini beklemek hayal