EgemenPolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar Merhaba,

Öncelikle grubumuzdan bahsetmek istiyorum.

4 kişiden oluşan yarı macera, yarı silah(ruhsatlı) deneme/atış talimi amaçlı dağ tepe bayır ıssız yerleri gezen grubumuz bulunuyor.

Son 2 yıldır düzenli olarak orman/dağ gezileri yapıyoruz, genellikle kimselerin olmadığı yerlere gidiyoruz.

Her gittiğimiz yer de başımıza küçük çapta paranormal olaylar geliyor(Lütfen alay etmeyin, ciddiyim) ve bu paranormal olaylar gece yaptığımız seyahatler de başımıza geliyor.
Belki halüsinasyon olabilir, içimizdeki bir arkadaşımız bu tarz konulara inanmıyor.

Örneğin; Arkadaşlarla sohbet ederken birinin aklına hadi dağa gidelim düşüncesi geliyor, içimizden bir arkadaş tarot bakıyor taraotta ölüceksiniz seyahat etmeyin gibi şeyler çıkarsa silahları cephaneyi arabaya yükleyip yola çıkıyoruz, genellikle gece oluyor.

Tam anlamıyla söyleyebileceğim, bu güne kadar hep bela aradık.

1 Yıl kadar önce ıssızlığın ve hiç bir yolun olmadığı, düşe kalka ulaşabildiğimiz bir yerde tek katlı yaklaşık 15m2 yarı bitmiş çatısı olmayan bir bina keşfettik, bulunduğu nokta biraz farklıydı vadi gibi bir yer hayal edin, tüm etrafta sık ormanlar varken vadi kısmında hiç bir ağaç bulunmuyor ve bina bu arazinin içerisinde arazi de bir hayli büyük. Öyle bir his veriyor ki gitseniz etrafınızı birileri çevirecek gibi.

Son zamanlardaki sohbetlerimizde 1 yıl önce keşfettiğimiz bu binanın oraya GECE gidelim muhabbetleri dönmeye başladı.
Tahmin edersiniz ki gece gidelim muhabbetinin yanında, etrafımızı cinler/ruhlar sarsa ne nasıl olur, bayılırmısınız? kaçarmısınız? vs vs muhabbetlerde dönüyor
Biri diyor, oraya gidersek 10001 şey akımızda kurarız bir birimizi gaza getirip olmayan şeyler görür kafayı yeriz
Biri diyor, delirip birbirimizi bile vurabiliriz, orada ne göreceğimizi bilemeyiz vs vs...
Ben ve bir arkadaşım çok iyi seraryo yazabiliyoruz kafe de otururken bile herkesin tüylerini diken diken edecek kadar senaryo üretebiliyoruz.

Malum medeniyetten yaklaşık 20-25KM uzakta oluyoruz, arabayı park ettiğimiz yerden ise yaklaşık 2-3 km kadar uzakta bu yer.

Başımıza bir iş gelse geri dönüş ciddi anlamda sorun olur. Bir de yürüyeceğimiz yerler düz yol değil, asfaltta yürüyor gibi düşünmeyin.
Panik halinde; yaralanma hatta ölümle bile sonuçlanabilecek durumlar.

Daha önce gece vakti yürüyerek o mesafeye gitmediğimiz ve bölgenin biraz ürkütücü olması nedeniyle hepimiz tereddütteyiz.

Gerekli ekipmanımız olması nedeniyle genel olarak hayvanlardan yana pek endişemiz bulunmuyor.

Amacımız: delirmeden/ölmeden biraz adrenalin arıyoruz artık gündüz seyahatleri ve diğer bölgeler kesmiyor bizi.

Hem paylaşmak hemde fikrinizi almak istiyorum, sizce gece 2-3 gibi gitsek sorun yaşarmıyız?

Nasıl macera olur mu? Fikrinizi almak istiyorum.
antalya / serik / gebizde tam size göre alanlar var..