Okuması bile ürpertti
Korunmak için seninde varlığın olması gerekiyor. .Bir vücuda hakim olması içinde o vucut üzerinde uzun yıllar var olması lazım. Onun dışında orjinal gül yağı gibi hoş kokular belki yardımcı olabilir. Bu işlere girince daha çıkamıyorsun eroin almak gibi dediği için hocamız ben girmemeye karar verdim.
Girsem daha net şeyler söylebilirdim. Ama şöyle örnek verim bizim hoca zamanında işçi olarak çalışırken aylardır işe gitmiyor ustabaşı onu var yazıyor. Kız arkadaşının cini bunu yapıyor.Silah götürmek çok tehlikeli olur. Çünkü bu varlıklar arkadaşına seni canavar gibi gösterip kurşunu kolaylıkla sıktırabilir. Varlıgın güç durumuna ve sayılarına göre seni itip kakabilir. Ama oyun eğlence amaçlı yapıcaklardır bak nasıl korkuttuk ademoğullarını diye birbirine anlatırlar. Sen mesela bu foruma random bir nickle yorum at seni bu varlıklar tespit edebilirler. Macera yaşamak istiyorsan cin suresini okuyabilirsin. Ve bu ruhanilerin sevdiği buhurlar ve kokular bunları yakarsan ıssız mekanda macera yaşama durumun olabilir. Bir kere yaşadığında bir daha yaşamamak için tövbe edersin. Kalbin dayanmazsa ölebilirsin.felç olabilirsin.
cin suresi ilk ayet 1000 kere okuyabilirsin ıssız yerde ateş yakmadan

Ya da bu konuları dahada araştır internetten farklı uygulamalar yap
Bizim amacımız bir şeyler görmek yada bir şeylere rahatsızlık vermek değil aslında.
Amacımız macera, korku eşiğimizi yükseltmek, bu tarz bir yere gidebileceğimizi kendimize ispat edebilmek
En başta korunmak için seninde varlığın olmalı yazmışsın, belki içimizdeki arkadaşımızın birinde olabilir, bir rivayete göre bizim g*tü kurtarıyormuş

çok uzun hikaye merak ederseniz özelden yazabilirim.
Güzel bir senaryo olmuş, gidin bi kitap yazın ismi de "GECE" olsun tamamdır bu iş.. Mişyın gompleyt.
Bursaya yolunuz düşerse sizi misafir ederiz, senaryoyu bizzat canlı size gösteririz.