byfrodo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence deneyin. Aklınızda kalacağına en azından denedim dersiniz. Bugüne kadar bir çok şeye cesaret etmişsiniz. Ben öyle bir yere bir ekiple birlikte gitmek isterdim ancak yine de 10 kişiyle bile gitmeye cesaret edemezdim sanırım. Giderseniz deneyimlerinizi okumak isterim
Teşekkür ederim, eğer gidersek video çekmeyi planlıyorum, en azından boşa gitmesin paylaşacak bir şeyler olsun

VBuMaSTeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam o gördüğünüz görseller gerçek emin olun ve uyarı amaçlı kaşınırsanız uyarıyı geçebilir
Mesaj için teşekkür ederim, pek birşey olacağını düşünmüyorum ama yine de tırsmıyor değilim Tırsmıyor olsak bu gece giderdik

Metins adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İmkanım olsa bende katılırım,bence yapın ve bol bol video çekin youtubeda paylaşın.
Paylaşıcam hocam, gidersek kesin video çekicem.

baymobile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
film gibi okudum hocam
Teşekkür ederim

lntlee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Issız yerlerde cinlerin cirit attığını duymuştum. Görüp duyduklarınız hayal ürünü olmayabilir. Dikkatli olmak lazım.
Teşekkürler

Bin1SuraT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O tür mekanlarda hatta yanı başınızda bile o varlıklardan bulunmakta. Ancak bahsettiğiniz mekanlar ve bölgeler o varlıkların koloni halinde yaşadığı ve kendilerine has yerdir. Nasıl ki, oturduğunuz sandalyeye bir başkası otururken kalk ben oturacağım derse sinirlenirseniz, o varlıklarda sinirlenecek ve tepki verecektir.

Diğer taraftan maceraya başlamadan bu tür konuşmaları yaptığınız için beyniniz vakti zamanı geldiğinde o konuştuklarınızı size yaşatacaktır. Yani o olaylar olmasa bile olmuş gibi gelecektir size. Hatta kendinizi o kadar kaptıracaksınız ki, o varlıkların uyarılarını bile görmemiş olacaksınız.

Profosyonel birileri yanınızda değilse, çıkmayın. Profosyonel olarak iki kişi yanınızda bulundurmalısınız. 1. kişi profosyonel dağcı olmalı ve zor zamanda hayatta nasıl kalınması gerektiğini bilen bir kişi. 2. kişi ise o varlıkları bilen ve yaşanacak olaylara karşı önlem alabilecek (uyarıları görebilecek) birisi olmalıdır.

Bu yazdığım bilgi ve kişileri temin etmeden gitmemelisiniz. Hiçbir olayla karşılaşmazsanız bile, mevcut silah ve yaralayıcı ekipmanlarla, panik ile birbirinizi yaralayabilirsiniz.

Son bir uyarıyı yapayım. Kesinlikle paranormal olaylar yaşamak için varlıkları gereksiz yere rahatsız etmeyin. O mekanı sağlıklı bir şekilde atlatsanız bile ensenizde (sizi takip edecektir) olacaktır. O mekanda tuvalet ihtiyacı, yediğiniz bir şeyi yere atmak, mekana zarar vermek, ağaç ve dallara zarar vermek gibi sıralanacak bir çok şeye tepki alabilirsiniz.

Ağaç diplerinde sizi gözlemliyor olacaklar. Özellikle incir ağacında!
İnanırmısın bir an cesaretlenmiştim, mesajınızı okudum bir anda cesaretim kırıldı, bir şeylere zarar vermeden oraya ulaşmamış mümkün değil maalesef.

angelicmoon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu tarz şeylerden hiç korkmam fakat gerekli olduğunu da düşünmüyorum. Çocukken köyde zifiri karanlıkta saklambaç oynarken bir şeyler görmüştüm. Aynı gün gece uyuduğumda rüyama girmişti. Beyinde, akılda, ruhta kalıcı hasarlar bırakabilir. Aman dikkat. Korkmak insana belli bir haz veriyor. Mesela evde teksin içerden bi ses gelir yatağına yatıp yorganın altına girersin hem korkarsın hem de hoşuna gider bu durum. Sizi de çok iyi anlıyorum ama böyle saçma sapan riskleri almaya değer mi ?
Bence fazlasıyla değer, bu geziler beni çok olumlu geliştirdi.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne zamanki deprem oluyor hissine kapıldığınız zaman cinler gelmiştir ama kaçmaya çalışmayın ışık hızıyla giden bir şeyden kaçamazsınız
Deprem hissedilirse ne yapmamızı önerirsiniz?
Tecrübe ile edinilmiş bir bilgimidir?

Bilgi edinme amacıyla soruyorum