wanted adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şiddetle uyarıyorum bu tür şeyleri çok kullanmayın daha bu hafta bu tür şeyleri çok kullanan 33 yaşında tanıdığım birisi spor salonunda kalp kriziden vefat etti....
protein tozu / bcaa / kreatin / glutamin / arginine / beta alanine ve benzeri GIDA TAKVİYESİ ÜRÜNLER kalp krizi yaşatmaz! arkadaşınız ya gizliden iğneleniyordur yada başka sebepten vefat etmiştir. ölüm sebebini bilmeden star haberin yaptığı protein tozundan öldü tarzı haberler gibi yorum yapmayın. koyun ölüm sebebinin toz oldugunun kanıtını inanalım. yada yanlış yönlendirmeyin!

eylül'ün 25inde 68 kilo başladım şu an 85 kiloyum. yağsız kilo aldım kas kütlesi olarak. kullandığım takviyeler şunlar;

1x hardline pro gainer (5kg)
2x bigjoy mass gainer (5kg)
1x weider whey protein
1x weider creapure kreatin
1x hardline kreatin monohidrat

ve evet ölmedim. hatta babam hastanede memur oldugu için ayarladı sağolsun başhekim kan tahlilimi inceledi TERTEMİZ ÇIKTI. ne kullanıyorsan bana da söyle ben de kullanayım problem yok abartmadan kullan dedi. kan tahlili raporlarını atabilirim isteyene...

şimdi konu sahibi arkadaşın önerisine gelirsek yapacağın iş basit kardeşim;
şu kombini alacaksın: https://www.supplementler.com/urun/o...binasyonu-7666

sporun bitince whey tozdan 1 ölçek suyla içeceksin. spor sırasında da bcaa tozdan 1 ölçek içtiğin suya katacaksın. spor sırasında onu içeceksin istedigin gibi. çilek-kivi olanı tavsiye ederim.
başka da bişey almana gerek yok. önemli olan takviye değil düzgün beslenme. iyi eğlenceler...