Gerekli ekipmanımız olması nedeniyle genel olarak hayvanlardan yana pek endişemiz bulunmuyor.
Sarjorü boşaltcaklar beyler inanmayın

Hayvanlara ve doğaya gerçekten saygılıyız.
Hayvanlara zarar vermemek, kaçırabilmek için tüfeklere ek olarak kuru sıkı silah dahi bulunduruyoruz.
Çok şükür şimdiye kadar hiç bir hayvanı gerçek silahla vurmamız gerekmedi.
aklınıza ne geliyorsa başınıza da o gelir. ben doğaya açıldığımda bu sözü aklımdan çıkarmıyorum. siz paranormal olay düşünürseniz beyniniz sizle oynayabilir. eğer bear grylls gibi olucam derseniz en fazla tilki falan görürsünüz. doğaüstü işlere kalkışmanızı önermem. ciddi hasarlar alabilirsiniz. illaki yapmak istiyorsanız nova prospektten yardım alın.
Kesinlikle katılıyorum,
Bu nedenle hiç paranormal olaylardan bahsetmememiz gerekiyor ama grubumuz öyle bir yapıda ki anında paranormal olay konusu açılıyor ve dolayısıyla etkileniyoruz, gaiypten sesler ve görseller görüyoruz.
Bence psikolojik bir çoğu.
Gece orman ve dağlarda gezmeyi seven,keşif yapmayı seven biri olarak oldukça fazla maceralı olacağını söylemek isterim. Macera+karanlık+etrafta gezen tavşan vs geçiş sesleri heyecanınızı doruk seviyeye çıkartır.Silahınız varsa hiç sorun olmaz. Birde kafa ledi takmanızı tavsiye ederim.Bende insan girmemiş,keşfedilmemiş yerleri bulur ve tadını çıkartırım sürekli.
Yanıtınız için teşekkür ederim, kafa ledimiz arızalı şuan, gitmeden önce tedarik etmeyi ihmal etmeyeceğim.
Dikkat edin karşınıza John Locke çıkıp sizi Lost adasına kapatmasın

Ekstra macera olur
Serdar Kılıç'ı almadan yola çıkmayın hocam
Serdar Kılıç olsa yanımızda 1 ay kalırım

Dertsiz başınıza dert almayın.
Hocam çok sıkılıyoruz ve artık eski gittiğimiz kesmiyor bizi.