peki sizin adınıza banka hesabı vs açılabiliyor mu şirket adına yada bu sayede? o daha önemli çünkü. orada kazanılan paranın buraya gelmesi var.
Olması gerekli diye dusunuyorum
Tek başına şirket kimsenin işine yaramaz
Hocam ben gürcistanda şirket açsam bana maliyeti ne olur ve vergilendirme olayı nasıl olur ? Ben tamamen yurtdışı çalışıyorum ve ödemelerimde yurtdışından geliyor fakat diyelim ki TR üzerinde de ödeme aldık bunlar için nasıl avantaj veya dezavantajı olur gürcistanın cevaplarsanız sevinirim
Paypal maksatlı ise bulaşmayın, tecrübe ile sabittir. Gürcistan dünya genelinde çok itibar görmüyor ve para trafiğiniz 1K $ olduğu zaman evrak vs şıkıştırmaya başlıyor sizi PayPal.
Maliyet kısmı hakkında bilgi vermek gerekirse 2.500TL civarında bir masraf ile Şirket-Banka-Adres gibi detayları halledebilirsiniz.
Vergi elbette var %15 şirket, %20 şahış, %18 kdv