Mantık tamamen şu; Shake karışımı vücut için gerekli olan protein,mineral ve vitaminleri destekliyor. O yüzden 1 shake günlük 1 öğün yerine geçiyor.Yani diyelim sabah puaça,simit vb gibi şeyler yiyorsan onun yerine bunu iç diyor,hem tok durursun,hemde gerekli ihtiyacını alırsın. Önemli nokta ise bu protein,mineral ve vitaminin vücut tarafından emilmesi için yeterince sıvı alınımı.Yani günde en az 2-3 lt su içmelisiniz ki bu shake işe yarasın,zaten bukadar su içimi mideyi doldurup sizi tok tutacağı için yemek ihtiyacı da duymuyorsunuz. Diğer çay ve tabletlerini önermiyorum,onlar sadece satış için geliştirilmiş ıvır zıvırlar.Onlar yerine günde 2 bardak yeşil çay için alın size en doğal antioksidan. Bir de bunun yanında şekersiz türk kahvesi içerseniz zayıflamada yanında yat

Ben şu anda shake karışımını kullanıyorum sadece,daha yeni başladım ama kavradığım mantığa göre evet kilo verme bakımından yararlı olacaktır kesin. Sonrasında bırakıp kilo alanların sorunu ise,puaça ve yağlı beslenmeye geri dönmelerinden ve su tüketimini azaltmalarından kaynaklanmaktadır. Bunun yanında bir de spora gidiyorum tabiki,tüm gün pc başı bir işim olduğu için ve 37 yaşında olduğum için spor şart.

günlük beslenmemi de yazayım da belki kendinize göre düzenlersiniz

sabah 250 ml süte,2 çorba kaşığı shake karışımını içiyorum,daha sonra işe gidiyorum ve saat 10.30 gibi limonlu yeşil çay yapıyorum kendime, saat 12.30 gibi öğle yemeğinde biraz çorba ve yemek yiyorum ,o da yemeğine göre değişiyor alım miktarım. Sebze ise bol alıyorum,karbonhidrat ağırlıklı ise az alıyorum,yanında da 1 dilim ekmek. Saat 14-14.30 gibi türk kahvesi içiyorum,16.00 gibi ikinci yeşil çayımı içiyorum,saat 17.00 gibi de evden getirdiğim bir avuç kadar kuru yemişimi yiyorum, çiğ ceviz,badem,fındık,kaju. Tabi unutmamak gerek devamlı kocaman bardağımda suyum hep yanımda.Bittikçe doldurup içiyorum. Saat 19.00 gibi sporda oluyorum,1-1.5 saat spordan sonra eve glince sabahki shake karışımının aynısını yapıyorum ve akşam yemeğim bu shake oluyor.Ondan sonra yine bol sıvı.Günlük beslenmem bu şekilde,umarım yardımcı olur.