Aynı tema, aynı eklentiler ve Yoast SEO kullandığım 3 sitede ki son durumlar;
. 1. site Halı Yıkama: (İlçerle alakalı arama) İlk günler yazılar içerik sayfaları index aldı. Çok kısa sürede Kategori olarak indexlenmeye başladı. Ayarlar 2. sitedeki gibi aynı anda yeniden düzenlendi. Kategori indexleri beklediğim gibi kalktı ve hangi içerik varsa o içerik sayfası index almaya başladı. Şu anda site durumu eh işte idare eder modu. Görsellerde ufaktan yükselmeye başladı.
.
2. site Koltuk Yıkama: (İlçerle alakalı arama) İlk günler yazılar kategori sayfaları index aldı. Bazı ayarları yeniden düzenledim. Kategori indexler kalktı yazı içerikler geldi. Sıralamalar güzel bir şekilde geliyordu. Aramalarda içerikler 2.-3. sayfalarda, Görsel aramalarda ise ilk 5-10. görseller arasında idi. Hatta 1. sırada olan içerikler vardı. Şu anda görseller yok, arama sonuçlarında içerik indexleri kalktı. Ya içeriğin kategorisi yada site/blog olarak gösterimi çok çok kötü şekilde arka sıralara gitti.
.
3. site Toptan tişört: (Hem e-ticaret anahtar kelimeler ve sektörel arama kelimeleri) İlk günler yazılar index aldı. Site sıralamaları oldukça iyi durumda. Aynı aranılan kelimelerde 2 içerik sayfası bile olanlar var. Ziyaretçisi yeni siteye göre oldukça iyi.
Tek sıkıntısı var. Diyelim 19 Nisan Perşembe günü yayınlıyorsam, sıralamaya 21 Nisan Cumartesi günü hem index alıyor ve ilk sayfaya geliyor. Fakat aranma sonucunda 24 Nisan index tarihi gösteriyor. Oysa ayın daha 21'i. Çözemedim

.
Birkaç gün önce sitelerin ayarlarını kontrol ettim. Search Console tüm kontroller yapıldı. İlk 2 site için düzelme olmazsa aklımda ki bir fikirle işlemler yapacağım.
3. site gayet iyi durumda. Küçük bir değişiklik yaptım, sonuç diğer 2 site gibi kötü olursa bu yüzdenmiş diye bulacağımı umuyorum.
.
@Vhisne; Anlayacağınız bu konunun Yoast veya All In SEO ile alakası olduğunu düşünmüyorum.
3 sitede de yoast kullanarak testlerden bahsediyorsunuz ki 3 sitede de sorun var bi şekilde, all in kullanarak birkaç sitede test alın isterseniz

+ olarak domain geçmişlerinden hiç bahsetmediniz 3üde daha önce hiç reglenmemiş 0 domainlermi yoksa geçmiş sahibi domainlermi kritik yaparken bunuda göz önünde bulundurmak gerekli.
Normalde seo konusunda pek bilgi vermem çünkü gördüğüm kadarıyla forumdaki birçok insan benden daha çok şey biliyor o yüzden soran olsa bile karışmıyorum ki seo işinide bıraktım tükkan kapalı

Kaanla diyaloğumuz çok farklı oldu bi eklenti vasıtasıyla finaldeki
https://prnt.sc/j8rf35 bu hareketiyle beni benden aldı sonrasında index problemleri vs üstüne skyptan görüştük bu seo eklentisi probleminden bahsettim yok yahu olmaz demedi 0 sitesiyle test aldı 2dk da index aldı sitesi ardından aktif sitelerinde all in seoya geçiş yapmış faydasınıda görmüş olayın özeti bu aslında.