arpej adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Parayı sokaktan mı topluyorsunuz ? Yazılan kitaba değer biçmek haddime değil ama 200 lira fiyatı olunca kim alacak bu kitabı. Sadece durumu iyi olan elit kişiler mi, yoksa internetten ufakta olsa düşük bütçesiyle gelir elde etmeye çalışan kişiler mi ?

Estf. sokaktan toplamıyorum, günde 16-18 saat çalışıyor ve insanlara hizmet veriyorum. Niche sektör nedirden önce niche nedir bunu bilmeniz gerekiyor. Niche olarak adlandırılan bir olay e-Kitap olacaksa (ki bu işi en iyi yapan biri tarafından.) bunun değeri 20-30₺ gibi göstermelik bir fiyat olamaz. Eğer olursa niche kavramının bir anlamı kalmaz. Ek gelir elde etmek isteyen kişiler niche siteler ile uğraşamazşar; gelir elde etmek isteyenler kazanabilir. Ben gündüz başka bir iş, gece başka bir iş yaparsam niche sektörde başarı şansımı kaybederim. Normal bir siteye günde 3 saat ayırıyorsam niche siteye en az 5 saat ayırmalıyım. E burada arkadaş bunu kılaylaştıracak bir kitap yayınlayacak bırakında amacı sadece “ek gelir” olanların elinde heba olmasın.