Faydası olsa bile backlink yapınız karmakarışık bi hal alır ve ne kadar süre götürür bu sizi ? sonuçta aynı paketleri hergün yeni siteler eklemeye devam edecekler siteyi uçurup kaçıranlara para bağlamayın ,
size bir tavsiye ; iç optimizasyonunuzu yapın veya yaptırın , uzun kuyruk kelimelerle sektörünüzle ilgili kaliteli içerikler ekleyin örneğin okunaklı , doyurucu , min 800 kelime 5 6 resimli , videolu gibi önce bi sitenin kullanılabilirliğini ve google da değerini artırın.
bkz: İÇERİK ALTINDIR.
daha sonra uzun kuyruklu örnek ''yoğurtlu limon şekeri düşürürmü'' başlıklı içeriğinizden gelen trafiğe bakın ''yoğurtlu limon'' kelimesinde kaçıncı sıradasınız ? eğer ''yoğurtlu limon şekeri düşürürmü'' makaleniz gerçekten google standartlarına uygunsa emin olun Serp'e bu kelimeden de düşecektir.
5 7 8 kaçıncı sıradasınız inceleyin dahili bağlantılarla ve olmazsa olmaz sosyal medyadan sağladığınız hitlerin sinyalleri ile içeriğinizi dahada etkin kılın.
son olarak gelin tanıtım yazısı satanlara öyle uğrayın uçuran kaçıran paketlere değil ama sektörünüzle ve içeriğinizle bire bir alakalı da/pa oranı yüksek kaliteli siteden kaliteli içerik ile 'yoğurtlu limon'' kelimesine linkinizi alabilirsiniz spamdan ziyade gene kullanılabilirlik açısından 2-3 kelimeye almayın, tek kelimeye tek yazıdan link alın ayrıca yazıda linkinizi çıplak geçirin ''yoğurtlu limon şekeri düşürürmü'' kelimesi belki size başta günlük 30 hit getirecek ama ''yoğurtlu limon'' kelimesini düşünün ? ayda aldığınız hiti belki güne çıkaracaksınız , ne kadar mantıklı değil mi ?
seo uzmanı değilim , tecrübemde yok sadece yabancı seo kaynaklarına aylardır aşina olmam sonucu bu fikirlere ulaştım sitemin temelini bu şekilde oluşturuyorum sizede tavsiye ederim , iyi çalışmalar.
teşekkür ederim hocam.
bu konuda dediklerinizi uygulamaya çalışacağım.