ResimBox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel bir şekilde açıklanmış. Bu servis sağlayıcıların detaylarından da bahsedebilir misiniz ? Bu firmaların en iyisi, kötüsü, ucuzu veya pahalısı hangi firmalarıdır gibi. Belli ki bunlarda da bir pazar var, aynı hosting firmaları gibi. Desteği, fiyatı, fonksiyonellikleri/özellikleri vs. Yani panel almaktan ziyade, asıl bu hizmet veren firmalara odaklanmak gerekir. Çünkü anladığım kadarıyla herkes paneli yazıyor zaten. Ama boş ve data olmayan bir panel işe yaramayacak. Dataların boyutları nedir mesela. Ne kadarı Türk, ne kadarı hangi ülkeden. Bot mu, gerçek kullanıcı mı gibi.


Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Limos arkadaşımızında dediği gibi, bu konu hakkında şu firmayla çalışın demem yanlış olur. Yani tamamen deneme yanılma yapmasınız. Küçük bakiyeler yükleyerek sistemleri tercih edebilirsiniz. Veyahut referans bakiyesi isteyebilirsiniz.


İşte her panelin datası farklıdır, kimisinin 20.000 max datası olur kimisinin 5.000. Şimdi eskisi kadar sağlam data pek yok, nadir çıkıyor. Garanti verenleri öncelik olarak sıranıza ekleyebilirsiniz.