Flexible adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zaten ülkede akıllı insanlar var ama devlet gereken önemi vermediği için bir bir gidiyorlar.
Örnek birisi:

https://www.youtube.com/watch?v=rHkgi4C2Hj8

Ayrıca eğitim mahvedilmiş durumda. 4 kez lise sınavı 2 kezde üniversite sınavı sistemi değişti. Kafalarına göre eğitim politikaları güdüyorlar.
adam iyi konusuyorda gelişmemiş bir ülkemiz var yeni yeni gelişen bir ülke. aslen sinopluyum ben. nükleer enerji santrali kuruluyor buraya kurulacak daha doğrusu halk isdemiyor ama bunlarda birden olancak işler degil 20 30 sene geçmesi gerek herşey birden olmaz.

MuhammedEksi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hükümet değişmeyecek. Boşuna hayallere kapılmayın. Herkesin evinde elektrik, su, doğalgaz olduğu için kötü zamanı nereden bilecek.
Herkes marketten istediğini alabildiği, arabasına atlayıp istediği yere gidebildiği için ekonomi çok kötü.
iPhone dediğiniz pahalı telefonlarda, arabalarda, sigara da lüks tüketim. Paran varsa alırsın. Paran olmayınca alamayınca ağlamayacaksın.

300-500e de telefon var. 5.000'e de araba var. Bu arada ülkenin çok iyi olduğu zamanlarda şimdi ki 5.000 liralık arabalar popülerdi. Onları alın madem eskiyi özlüyorsanız. Sigara kaçak alınırdı. El altından. Herkes içemezdi. Şimdi markete girince 100 çeşit sigara olunca tabi kötü oldu. Seçmekte zorlanıyorsunuz.

İnsanoğlu nankördür. Hep iyisini ister ama iyisi olsun diye çalışmaz. Elindekilerini hiçbir zaman beğenmez.

Teknolojiden örnek vermek gerekirse: iPhone 6 kullanıyorsan; 6s istersin, 7 istersin. Hal bu ki pek yaptıkların değişmez model yükselse de. Sadece en iyisi olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
benim sölemekisdedigimde tam buydu
En hayırlısı neyse o olsun keşke degişsede başkalarınıda görse bu millet 20 senedir hep bir kişiyi görüyorlar