Hocam elektonik sigaranın normal sigaradan farkı yoktur. Dünyadaki araştırmalara bakabilirsiniz.
Bu konuda size katılmamız için geçerli bir kanıt sunarmısınız? Sigara içerisinde 4000'den fazla maddenin olduğu uzmanlar tarafından söyleniyor, en kolay Osman Müftüoğlu'nun haberine bakabilirsiniz. Likit içerisinde ise 4 ana madde başlığında toplandığı ve aromalar eşliğinde tatlandırıldığı yine uzmanlar tarafından söyleniyor. Buna göre nasıl ikisi arasında fark olmadığını söylenebilir, birinde duman çekiliyor, diğerinde buhar bu bile bence ikisi arasındaki farka örnek gösterilebilir. Ucuz çin malı cihaz almamanızı ve ucuz markasız vs. likit almamanızı öneririm.
Birde yakın zamanda özel hastanede bir doktor elimde gördükten sonra bunu kullanıyorsan, bol bol su içmeyi ihmal etme dedi ama neden diye sormama fırsat olmadı malesef ki kendi elinde de elektronik sigarayı görünce bir bildiği olduğunu düşünüyorum, içenler araştırabilir.
Yanlız genel fikrim ikisinide kullanmamaktan yanadır.
(Elektronik sigara kullanıcısıyım, satıcısı asla değilim ve savunmuyorumda. Sigara içmeyi bıraktığımdan bu yana yemeklerden tat almaya ve kilo almaya başladım, iştahım açıldı, evim ve arabamda tertemiz kokuyor, halı sahada nefesim kesilmiyor, tıkanmıyorum)
Bu arada cep telefonları da patlayabilir, ondada batarya var, dikkat etmek lazım

Konu amacı dışına çıktık
@servetese; hocam kusura bakmayın.