eceolcay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
e-sigarayı almadan önce günlerce çok fazla araştırma yaptım. dediğim gibi kullanıp sigarayı bırakan yakınım da var. birkaç ay sonra e-sigarayı da bıraktı sigaranın içinde 4000 adet zehirden bahsediliyor e-sigara da mutlaka zararı vardır ama normal sigara kadar olmayacağını düşünüyorum, çoğu kişi de böyle düşünüyor. hatta unuttum şimdi ama bazı uzmanların da e-sigarayla i,lgili yorumlarını okumuş, seyretmiştim. bence sigara inanılmaz bir sektör. o yüzden karalama kampanyası yapıyorlar diye düşünüyorum. hatta eşim e-sigara yasaklanmadan önce, o dönem çalıştığı şirket e-sigarayı türkiyeye ilk getiren şirket yada şirketlerden biriydi ve ilk onlar satmaya başlamıştı. ozamanlar eşim diyodu çok bırakanlar var geri dönüşler oluyor falan diye. ama ben o dönem cesaretimi toplayıp deneyememiştim. zaten kısa bir süre sonra da baktılar insanlar çok rağbet gösteriyor, yasakladılar sağlığa zararlı bahanesini öne sürerek.
r10 da da e-sgarayla bırakan kişiler var. bilmiyorum ama benim son umudum bu inşallah cesaretimi toplayı tekrar denicem ve bırakıcam. tek korkum ya patlarsa?
4000 Çeşit diyen kim acaba sağlık sektöründeyim, ülkemizde yapılan bağımsız araştırmalarda 28 çeşit madde bulundu sadece içinde. Bırakmak istiyorsanız hiç bir şeye ihtiyaınız yok, beyniniz ve siz hazırsanız tabii. Bende bıraktım ve sadece yeter bu kadar artık bu son paketim dedim ki üstünden 5 ay geçti. Bunların dışında sonucunda ciğerlerinize kimyasal bir madde çekiyorsunuz, kanserden daha fazlasına (Akciğerlerde su toplanması, kronik bronşit vb.) sebep olabilir.