e-sigarayı almadan önce günlerce çok fazla araştırma yaptım. dediğim gibi kullanıp sigarayı bırakan yakınım da var. birkaç ay sonra e-sigarayı da bıraktı sigaranın içinde 4000 adet zehirden bahsediliyor e-sigara da mutlaka zararı vardır ama normal sigara kadar olmayacağını düşünüyorum, çoğu kişi de böyle düşünüyor. hatta unuttum şimdi ama bazı uzmanların da e-sigarayla i,lgili yorumlarını okumuş, seyretmiştim. bence sigara inanılmaz bir sektör. o yüzden karalama kampanyası yapıyorlar diye düşünüyorum. hatta eşim e-sigara yasaklanmadan önce, o dönem çalıştığı şirket e-sigarayı türkiyeye ilk getiren şirket yada şirketlerden biriydi ve ilk onlar satmaya başlamıştı. ozamanlar eşim diyodu çok bırakanlar var geri dönüşler oluyor falan diye. ama ben o dönem cesaretimi toplayıp deneyememiştim. zaten kısa bir süre sonra da baktılar insanlar çok rağbet gösteriyor, yasakladılar sağlığa zararlı bahanesini öne sürerek.
r10 da da e-sgarayla bırakan kişiler var. bilmiyorum ama benim son umudum bu inşallah cesaretimi toplayı tekrar denicem ve bırakıcam. tek korkum ya patlarsa?

Pochinki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam elektonik sigaranın normal sigaradan farkı yoktur. Dünyadaki araştırmalara bakabilirsiniz.