Şöyle konuların yasak olduğunu bile bile lades olan kişiler var her seferinde.
Nefsine yenik düşüp, ülkeyi kötüleyen, partilere giydiren, hükümeti devleti eleştiren.
Ne yazık ki yeri burası değil, her seferinde ceza alıyorsunuz ama akıllanmıyorsunuz.
Neyse ki bizler için iyi oluyor '' tek tek profillerinize girip iş yapılmayacak diye not alıp kendi gruplarımız da dağıtıyoruz isimleri'' sonra aradan 1-2 hafta geçince işleriniz düşünce R10 da ticaret azaldı, ekonomi kötü , insanların alım gücü düştü diye konuşmaya başlıyorsunuz.
Bakın bunları buraya yazıyorum ki , neden çöküşte olduğunuz para kazanamadığınız (tabii ki herkes için geçerli değil bu yazdıklarım bir tavsiye) ortaya çıksın.
Arkadaşlar , yapmayın etmeyin.
Siyasetin yeri bu forum değil. Gerçekten değil. Eş-dost ortamında konuşun. Arkadaşlarınızla konuşun. Ama yemek yediğiniz ya da bi şekilde para kazanıp emek harcadığınız bu foruma siyasetinizi sokmayın.
Sadece zararınıza olacak. Birinci ağızdan ben söylüyorum. Bilin en azından. Daha dikkatli , daha yapıcı olumlu kelimeler kullanın.
Allaha emanetsiniz, sağlıcakla kalın
Siz neymişsiniz yahu gruplar falan

Bişey deniycem rica ediyorum o listeye benide yaz ama altın varaklı harflerle yaz bakalım çöküşe geçicek yada para kazanamıycakmıyım