Natroda 3 Farklı hesabım Bir hesabımda 2 Site bir hesabımda 4 site bir hesanımızda da 1 site bulunmaktadır.4 Site bulunan hesabımızda 2 Opencart mevcuttu her gün aşırı yavaşlama ve bazen kesinti oluyordu sebebini sordugumda CPU kullanımına bağlıyorlardı onada tamam dedik henüz 1 ay olmadı daha yıllık ödememizi yapmamamıza rağmen bu iki sitem için vds aldım 4 site bulunan hesabımda 2 site kaldı birinde tasarım bile yok zaten birindede opencart site var sitelerim o kadar yavaşki özellikle bu gün bir sayfadan diğerine geçiş tam 24 Saniye.
10dk aralıklarla kesintilerde yaşanıyor Zaten müşteri hizmetlerini ben ne zaman arasam bir sorun görünmemektedir yazılımınızı kontrol ediniz.
Verdikleri cevap genellikle budur.
Gözümüzde büyütüp kaliteli sanıp baya bir ücret ödeyerek tercih ettiğimiz Natro hosting Sıradan ismi pek duyulmamış bir firmadan dahada kalitesiz benim gözümde.
Kişisel Düşüncemdir şikayetimi destek kanalından kendilerine buradan sizlere Şikayet var platformlarından herkese duyuracağım.
Not : Firmadan herhangi bir talebim yok ödememi yapmama rağmen sitelerimiz baska serverlere tasımaya basladım bile.