maviuan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açık konuşmak gerekirse 2. dakikada kapattım hocam. Çok fazla kahkaha, birbirinin üstüne binen sesler, tam olarak anlatılan şeye odaklanamam vs. beni soğuttu. Belki videonun devamında düzeliyordur fakat ben dayanamadan kapattım.

Yapıcı bir eleştiri olarak almanızı tavsiye ederim.
Gucluyazar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben muhabbeti kavrayamadan, konuşmacı arkadaşlar gülüyor.
Üstteki arkadaşa katılıyorum.
Bu yorumlar benim için çok değerli. Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Açıkçası bu konsept videolarda insanları sıkmadan muhabbet edası ile bilgi vermek, kafa açmak amaçlanıyor.
Yapmak istediğimiz şey ''saf'' bilgi vermek yerine, bu bilgiyi verirken dolandırmak, düşündürmek, güldürmek, içimize çekmekti aslında.

0 kurgu ile tamamen doğal bir ortam düşünün. Çekiyoruz deyip muhabbete başlanıyor, hiç bir ön çalışma veyahut konu birliği yok. Ancak diğer videolarımızda bu geri bildirimlerinizi muhakkak ciddiye alıp gerekeni yapacağız.

Bu arada konu olarak bir öneriniz var mıdır? Şunlar hakkında muhabbet ederseniz iyi olur, şu kişileri konuk ederseniz iyi olur gibisinden.