kilidi kapatıyorsun transfer kodunu alıyorsun transfer yapmanda bir sıkıntı yok şimdi sen transferi başlatınca bunlar senden paramı isteyecekler para vermeden transfer yapamazmısın diyecekler

şuan istesem farklı firmaya alırım zorlukta çıkarmazlar yıllardır bu firmayı kullandım sıkıntı yaşamadım
Daha önce bende kullandım, bu konuda mutabıkız. Fakat önceden böyle bir uyarı görmemiştim kampanyalarında. Transfer kodunu yollaması bir sorun değil, sonunda o transfere izin vermesi gerekiyor. O izni vermeden önce talep edebilir. Aslında boşa tartışıyoruz eğer o bahsettiğimiz kampanya ile oraya domain transferi yaptıysanız deneyin ve sonucu görün bizi de aydınlatmış olursunuz. Sırf bu yüzden o kampanyada faydalanamadım zira.. Bir dahakine kaçırmayız en azından
+ Misal register it firmasını yaklaşık 2 seneyi geçkin bir süredir transfer için kullanıyorum. Geçen süreçte belki 100'den fazla domain transferi yaptım. süresi geleni başka firmaya t taşıdım uzatmayı yapıp 60-90 gün ve sonrasında tekrar 0,45 euro bedel ile gene geri taşıyıp toplamda 2 yıl domainleri uzattım. Fakat geçen ay kampanya şartlarını değiştirdiler artık her kullanıcı sadece 7 domain transfer edebiliyor. Yani artık o kampanyadan maalesef faydalanamıyorum. işin özü firmalar kampanya şartlarında değişiklik yapabiliyor.