Jameika adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam benim ne dediğim önemli değilki. Yukarıda verdiğim örnekte, 8 k örneğindeki aynı sektörde farklı bir alanda olan diğer web siteleri .edu .gov ne varsa link döşemişler.
Fakat 8 k olan kaliteli içerik girdiği için daha çok hit alıyordu.

Dediğin gibi diğerinin hiç bir şekilde back lini yok ise, elbette linki olan üste olur. Fakat ben diyorumki azda olsa 5-10 adet tanıtım yazısı yapın. Gerisini iç seo, iç link bunlara ağırlık verin diyorum. Dediğim anlaşıldı dimi? sorunuzun konuma ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Veya ben sizi yanlış anladım.

Sorunuzun cevabı, link çalışması yapan tabikide önceliği o alır. Şartlar eğer eşit ise.
Hocam benim anladigim kadari ile backlink eskisi kadar onemli degil ama tamamende onemini yitirmedi diyorsunuz. Yani onem sirasi yaparsak kaliteli icerik, site ici seo sonra dis kaynaklar geliyor ama tamamen etkisiz de diyemeyiz dis seo calismalarina. Fikrinize saygi duyuyorum katiliyorumda. sadece sorudaki sorudaki amacim tamamen backlinkleri cope atin mi diyorsunuz yoksa etkisi var ama eskisi kadar degil mi diyorsunuz ogrenmek icin yazmistim. Bencede site ozgun degil, ic seosu yoksa hicbir backlink calismasi ise yaramaz.
Kendi sitelerimden link sattigimda haftalik olarak hedef kelimedeki degisimi izliyorum. Site guncelligine bagli olarak sadece 1-2 sayfa yukselenden, ilk sayfa ilk siraya yerlesene kyerlesene kadar pek cok site gordum. Bu yuzden backlink te icerikten sonra gelsede her zamanki gibi onemli. 2006 dan beri onemsiz olmadigi bir donem hatirlamiyorum benim bildigim.