r10'un adını kullanarak faaliyet gösteren forumun bugün konusu açılmıştı..
r10 Clone diye..Konuya yorum yapanlardan biri de bendim.. Adam o kadar boş biri ki... Sanki ben kendim üye olmuş gibi konu açmış. Ayrıca görebildigim
@Hastesi; adlı arkadaş ta var..O farketmiş.Bana söyleyince biraz baktım..
@Hastesi; yi de kaydetmişler

Forumdaki bazı kişileri oraya kaydetmişler ve sanki r10'u kötülüyormuş orayı övüyormuş gibi yorumlar yapıyorlar...Yapan ve kayıt olan kişiyi dışardan profiline baktım İZMİR yazıyor.. her iki kişinin profilini açan da aynı kişi..... Benim öyle abudik gubidik forumlarda kaydım yoktur... Sizlerde bakın profiliniz var mı yok mu...Biri veya birileri bunu sizin aleyhinize kullanabilir..Hiç yoktan canınız sıkılmasın
AYRICA ŞU FORUM R10 MARKA HAKLARINI İHLAL ETMİYOR MU? VE ŞİKAYET EDEBİLECEĞİMİZ YER VAR MI?@Yeniceri; hocamda oraya kayıt olmuş

Ama
Yenichari yazmışlar
https://www.r10forum.com/threads/sel...-yenichari.29/ https://www.r10forum.com/threads/art...ranizdayim.32/ https://www.r10forum.com/threads/sel...-buradayim.31/
..