Merhabalar. Bir süredir üzerinde çalıştığım ve ilk sürümünü bitirdiğim programı satışa sunuyorum. Program chrome ve mozilla üzerinden çalışmaktadır. Her açıp kapatmada cerez vs vs silinmektedir, programı bizzat denedim ve hiçbir hesapta ban veya hiçbir engel söz konusu olmamıştır. Programın ilk sürümüne özel fiyatı 50TL dir. v2 ve v3 sürümleri de gelecektir. İlk sürümüne özel fiyattır, v2 sürümü de burada yayınlanacaktır.
Program chrome ve mozilladan insan giriyormuş gibi hareket etmektedir. İnsan gibi hareket etmesinden dolayı spam olarak sizi algılayamazlar.
Program gayet hızlı ve kullanışlı bir şekilde işlemleri yapmaktadır. Diler sadece beğeni gönderirsiniz, diler sadece takip gönderirsiniz. Programa girdiğiniz hesaplar txt de şu şekilde olmalıdır: kullanıcıadi:şifre
Yukarıdaki örnekteki gibi alt satırlara koyduğunuz ve aç diyip programa aktardığınız hesaplar bitene kadar hiçbir oynama yapmamalısınız. Programın ve tarayıcının yapısına zarar vereceğiniz için, hata alabilirsiniz.
Programda 200 hesap denenmiştir, ve bu hesaplarda çalışma yaptığım günler kadar denenmiştir. Programı 2 hafta içinde hallettim, hallederken bu hesapları kullandırm. Sorun yaşamadım, bu program ile binlerce hesabı rahatlıkla beğeni ve takipçi göndermede kullanabileceksiniz. Ömür boyu destek ve lisans sunmaktayım. Aldığınız programa sürekli güncelleme gelecektir sizlere her güncellemede bilgirim göndereceğim.
Gidip aylık panel alacağınıza benden 50tl ye ömür boyu almalısınız. V1 Sürümünde aldığınız tüm programlardan sonraki gelecek güncellemelerde ek ücret ödemeyeceksiniz. v2 sürümünde çok daha fazla özellikle sizle birlikte olacağım. Şİmdiden alacak arkadaşlara hayırlı olsun.
Satın almak isteyen kişiler skype adresimden profil linkiniz i möesaj olarak gönderip ulaşmanız yetecektir.
V1 ÖZEL50TL SKPE: milmo_38@hotmail.com