ahmetbaslik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuyu çok yakından takip ediyorum. Ben de niche sektörüne giriş yapmak istiyorum. Fakat bazı sorularım var. Kelimemizi araştırırken örnek veriyorum "x" diye bir kelime bulduk. Adwords Keyword Planner'dan bakıyorum. Rekabeti, aranma hacmi gibi bilgiler gösteriliyor. Onun sağında da TBM en düşük ve en yüksek fiyatları yazıyor. TBM ortalama 0,5 olsun. Aslında şu mu demek sizlere soruyorum : Ben "x" kelimesinde site açarsam adsense'm ile benim sitemde yayınlanan reklamlardan ortalama bu kadar kazanırım mı demek oluyor? Kazanç olayını kabataslak bu şekilde hesaplayabilir miyiz ? MERCAN abimizi gördüm atladım hemen ben de. Yardımı dokunan dokunmayan herkese çok teşekkür ederim
Adnan ve Kaan üstadların konu da ki her cümlelerine kefilim.Zira hepsi doğru bilgilerdir.

O zaman madem burada toplandık.Ufak ufak birkaç bilgi verelim.Şimdi mesele burada sürekli aynı sektörlere takılı kalıp niche site çalışması yapmak yanlıştır.Bu yapacağınız web sitesinin dil seçimi için de geçerlidir.İngilizce ve Almanca site türleri R10.net de niche alanın da en çok ilgi gören sitelerdir.Peki bu doğru mu?Birşeylerin çok ilgi görüyor olması en çok onların kazanç getirdiği anlamına mı gelir.

Farklı diller de farklı sektörlere yönelirseniz.Hem kendinizi geliştirmiş olursunuz.Hem de cazip kazanç fırsatları yakalarsınız.

@beachturk; ve @kaantukek; üstadların mesajlarını 2 hatta 3 kez okuyunuz.Zira verdikleri bilgiler paradan değerlidir.