Frans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes çok güzel şeyler yazmış ben de ufak bir eklemeye yapayım. Alacağınız maaş çoğunlukla kendinizi pazarlama yeteneğinizle doğru orantılıdır. Mesela şirkete aylık 15.000-20.000TL civarında katkınız olacağını düşünürsem, size 3000-4000TL maaş vermem sorun olmayacaktır. O yüzden "şunları biliyorum" demek yerine 1 ayda şunları şunları yapabilirim, ek olarak bunu yapabilirim, şu şartı sağlarsanız bunu da yapabilirim, maaş olarak ta aylık xxxxxTL' nin uygun olacağını düşünüyorum gibi bir konuşma maaşınızı belirlemede size yardımcı olacaktır.

Yani kendinizi pazarlama ve şirkete nasıl bir katkınız olacağı konularına yoğunlaşmanız iş görüşmesi ve maaş konusunda önemli bir noktadır.
Öneriniz için çok teşekkürler hocam gayet iş görecek bir yöntem

Cingan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1600 den fazla zor kabul ederler bence

Deneyip göreceğiz hocam

MahmutCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özelde 2250 'ye çalışıyorum sabah 8:30 öğleden sonra 3. İşim grafik tasarım ve e-ticaret sitesinin yönetimi. Arada sırada farklı işlerde oluyor. En az 2600 iste üstat.
Daha yüksek bi fiyattan açacağım konuyu hocam

BBTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendini kanıtlayacak ref sunarsan 4 bin tl de

Birkaç tane sağlam refim var umarım iş görür

Semihs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10'da bu soruyu sorarsan burada ki freelancer'ların sana söyleyeceği astronomik rakamlar sonrası gerçek hayat büyük hayal kırıklığı olacak.

Bilgi seviyene göre fiyatlandirma değişir. Biliyorum demeklede bilinmez, referanslMarın olmalı. Hemde sağlam referanslar ki 4bin lira bandına çıkabilesin.

Front End JR / Mid seviyesi şirketede bağlı olarak 2500-2800TL bandında fiyat teklifi gelir. 3000 istiyorum dersin, onlar sana tekliflerini iletir. Burada önemli olan yan haklarıda almak, yol + yemek gibi gibi.

Sanırım ilk iş deneyiminiz olacak. O yüzden bi heycanla yazmışsınız daha önce freelance çalışıp ofis ortamında çalışmanız olmadığınıda şirket değerlendirecektir. Freelance çalışmakla, ofiste çalışmak arasında gerçekten çok büyük fark var.

Yaklaşık 1 yıldan önce bir ofis ortamında 3 aylık çalışma sürecim oldu sigorta konuları nedeniyle ayrıldım biraz da olsa tecrübeliyim o konuda hocam

ChesteRgazi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burada önemli olan firma.

Bunun için elimizde olan done firmanın ilan içerisindeki yazdıkları özellikler.

Html, Css, Php, Mysql
Wordpress, Html5&Css3, Photoshop (Tercihen)

Yazılmış.
Dolayısıyla sizden isteyecekleri şeyler belli.
Muhtemelen;
1-2 tane wordpress site var. Bunların yönetimi, içerik girişi ve düzenlemeleri isteyecekler.
Ekstra siteye şunu ekle bunu ekle diyecekler.

Yani onların gözünde pek ehemmiyetli bir iş değil gibi. Bu sebeple onların gözünde bence ücret 2.000 TL civarı.

Gerisi senin kendini pazarlamanla alakalı.

Gitmeden önce; sitelerini kontrol et. Hatta Gtmetrix sonucu çıkart. Daha sonra sana yanlış gelen şeyleri söyle. Şu şekilde olsa daha iyi olur vs filan de.
Ne biliyim; Sizin aslında olmanız greken yer burası. Rakipleriniz burada, siz nerede bu şekilde düşünmediniz de? (rakipleriniz burada derken web sitelerinden bahsediyorum)

Bu şekilde yaratıcı bir giriş yap. İşine sahip çıktığını anlasınlar. İleride senden faydalanabileceklerini anlasınlar.

Dipnot:
1600 ile başla 2 ay sonra yükseltiriz maaşını derlerse sakın kanma hocam. Genel İk/yönetici stratejisidir. Arada kaynar gider. İstediğin zaman maaşını da "şirket politikası gereği aralık ayında zam yapılıyor" derler.

Şirket araştırma konusunda haklısınız ki dün araştırma yaptım birkaç eksikleri var rakiplerine karşı bunları aklımda bulunduruyorum hocam. Benim aklımdaki ücret 2000 den daha fazla umarım anlaşırız

EgemenPolat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1600 TL(319 Eur) diyen arkadaşlar;

Hiç bir iş bilmeyen, vasıfsız insanlar kaç TL ücretle çalışıyorlar?

Eğer piyasa bu ise, maaşlı çalışmayın arkadaşlar, 1 ay içerisinde sadece 1 hafta serbest çalışsanız bu parayı zaten çıkartırsınız, geri kalan 3 hafta'da ise isterseniz ekstra çalışırsınız isterseniz ense yaparsınız.

Bu kan emici vampirlere emeğinizi bedava vermeyin.

Çok doğru söylüyorsunuz hocam bu kadar bilgi için 1600 TL'ye kendini öldürmeye hiç gerek

ahmetshen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam iş görüşme sonucunuzu paylaşır mısınız? ben de düşünüyorum bir şirkete geçmeyi Bursada. ne teklif ediyorlar sizin iş görüşmeniz sonucuna bakarak bir fikir elde edebilirim belki

Pazartesi olsun bahsedeceğim hocam

iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalıştığın projeler maaşını belirler. İstediğin kadar iyi ol ama adam çalıştığın projelere bakar. Referansların kuvvetli olursa 2500-3500 arası. Referansların kuvvetli olmazsa 1600-2250 arası, referansların orta düzey olursa 2000-2500 arası para alırsın. Tabi bu ücretler şehri bırakın İstanbul'da semt olarak bile değişebiliyor.

Gayet güvendiğim birkaç projem var hocam Pazartesi belli olacak herşey

phpbot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sonuç ne oldu ?

Pazartesi gideceğim daha hocam mutlaka yazacağım o zaman buraya

kadirzm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet sonucu buraya yaz merak ettim doğrusu

Yazacağım kesinlikle hocam merakta kalmayın