Çok haklısın ekran değişimi konusunda z3 compact vardı dokunmatik bozuldu telefoncuya verdim hem yapamadı hem çalışan hoperlörü bozdu bu yüzden neymiş efendim bozulan telefonu parçalıyoruz ve çöpe atıyoruz.
Yapabilirim diyorsanız size göndereyim. hoperlör çalışıyor ama sesi azaldı yan sanayi taktılar sesi düzeltmek için.

ComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz muhtemelen dış cam fiyatına bakmışşınız. LCD paneli o paraya bulmanız imkansız 113 TL benim bayi alış fiyatım var. Cam değişimine gelince gerekli malzemeleriniz ve tecrübeniz yoksa istediğiniz aparatı alın o camı iç ekranı kırmadan sökemezsiniz. Cam söküldükten sonra lcd temizlenir jel sürülüp fırında kurutulur vs vs bir sürü aşaması var işçiliğide buna göre belirleniyor. Siz 175 TL ye komple ekran değişimi yaptırmışşınızdır bu fiyatta gayet normal 50 lira falan işçilik yazılmış. Telefon vs bakıldığı zaman değer mi değmez mi ona karışmam ama ekran piyasada bu para maalesef. Cam değişimi yapıldı ise o paraya biraz fazla 100-120 arası talep ediliyor cam değişiminde. Bugün bir s3 minide bana geldi komple ekran değişimi 165 TL fiyat verdim. Siz telefonculara kızmak yerine $ bu kadar tavan yaptıranlara kız. Yurt dışında ki ekran fiyatları ile Türkiye deki ekran fiyatlarına kız. 113 TL alış fiyatımız var buna birde fatura kestik mi 133 TL maliyeti var 30-40 TL ya kazanıyoruz ya kazanmıyoruz bunu bu noktaya getirenlere kız bence

Bende baktım GOOGLEDE bulamadım 30 TL lcd ekran

Siz zaten intenetten sökme aparatı alarak cam değişimi yapamazsınız. Cam değişimi için gerekli malzemeleri alıp temiz bir işlem yapabiliyorsanız zaten hiç çekinmeyin telefoncu dükkanı açın bugün piyasada telefoncuyum ben diyenlerin çoğu bile cam değişimi yapamıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=vz3jGwpvY_Y&t=279s

bu videoyu izleyin. Bu arkadaş bide elle söküyor bunları daha profesyonel yapan makinalar var bunlara bir sürü para bağlıyoruz telefoncular salak zaten 5 bin verip soğuk veya sıcak pres makinası alıyor yazar googleya sökme takma aparatı diye olur biter

yukarıda yazdım üstad inceleyebilirsiniz.