erdemegn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende başta zorlanıyordum herşeyi mantığa koyunca öğrendiğimi anladım 8 ay felan sürmüştü. sonra yetmedi , oop mvc yapısına girdim. Bana en yakın en iyi Codeigniter geldi inanmıcaksın onuda 1 gecede öğrendim, Kablosuz kedi videolarını izliyerek. yani herşey mantık'da bitiyor.
tavsiyem proje odaklı öğren ama eğitmenin yaptığı projeyi yapma sen farklı yap bu sefer nolucak bazı hatalarla karşılacaksın. her karşılaştığın hata seni 1 level yükselticek. ve sonunda öğrendiğini görüceksin...
Php seviyem düşük olmasına rağmen, iyi ingilizcem sayesinde daha önce laravel ve codeigniter biraz kurcaladım. Laravel localde çalıştırdım çok uğraşmıştım. View kısmında basit şeyler yaptım, şablonu kullandım. tabi veritabanı vs yapamadım.

Kablosuz kedi, Gökhan Kandemir codeigniter kitabı çıkarmış. Bu kişi ve çalışmaları gerçekten güzel. Kitabı almayı düşünüyorum.

Herkes Laravel diyor ama sunucuda ya da paylaşımlı hostingde Laravel çalıştırılabiliyor mu? Kolay değil sanırsam.

Codeigniter herhangi bir php destekleyen hostingde çalışıyor mu? Uzun süre geçti unuttum.