mybluedream adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhaba,
Üsteki kodda sanki worstRating eksik gibi duruyor. Zaten web master toolstan yapılandırılmış veriye bakın orada hata varsa görmeniz gerekir.
Bu yıldızları google kafasına göre gösterebiliyor. En güzeli eğer kodunuzun tamamen doğru olduğunu düşünüyorsanız sürekli kaldırıp tekrar yüklemeyin sabit kalsın. Tabi ki oy artışları için kullanıcıları engellememenizde fayda var. Genel olarak gördüğüm şu ki site açılır açılmaz star rating eklemek olumsuz etkileyebiliyor. Bir de şunu söyleyebilirim site kalitesinin google nazarında iyi olması sanki olumlu etkiliyor gibi. Yıldızları kendiniz otomatikman puan vermeyin bu da olumsuz etki oluşturabilir.
Bazı sitelerde reviewRating görüyorum. Ürün tanıtmasa bile yaptığı bir hizmete kendi puan veriyor. Ama o da star rating gibi ne zaman gösterileceği meçhul.
Aslında bu üste eklediğim kodlar yeni oluşturduğum kodlar
uzun süre kullandığım kodlar aşağıda
<meta itemprop="bestRating" content="5">
<meta itemprop="worstRating" content="1">
 <meta itemprop="ratingValue" content="3">
 <meta itemprop="ratingCount" content="213"></div>

üsteki kodları 2 3 ay kullanmama rağmen bir tane bir yıldız görmedim görsem tamam diyeceğim bir tane çıkarmadı işte deli etti beni.
Yapılandırılmış veride herhangi bir sorun yok ilk konudaki kodları kullanırsanız sorun olmadığını göreceksiniz.
sürekli kaldırıp eklemiyorum. son eklediğim kodlar 3 4 ay boyunca sitede mevcuttu zaten hala bir yıldız çıkmayınca bir sorun olduğunu düşündüm.
kullandığım kodlarda
<div itemscope="" itemtype="http://schema.org/Article">
<div style="display: none;" itemprop="publisher" itemscope="" itemtype="https://schema.org/Organization">
kodları ekliydi. ona rağmen bir işe yaramadı.

bende sadece yıldız olanını bulunca ve farklı sitelerde sadece puan sistemi oldugunu gorunce sadece puan sıstemını kullanayım dedim.
Oy artışları için 2 buton kullanıorum biri olumlu diğeri olumsuz yönde tüm puanların ortalamasını alıp 5 üzerinden puan verriyorum.
Dediğiniz gibi google ne zaman yıldızları gösterir muamma işte bende çözüm arıyorum acaba bir yerlerde bir hata mı var diye
yorumunuz için teşekkürler.

torino7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Artık bu yöntemle kısa bir süre sonra manuel işlemlerde spam yapısal işaretleme alıyorsunuz, haberiniz olsun.
Hım 3 4 aydır kullanıorum bir sorun olmadı bu sorunu siz yaşadınız mı yoksa başka sitelerde mi bu sorunu gördünüz.