Bu tarz konularda TOC+ eklentisi kullanıyorum.
Yani burun ameliyatı hakkında çalışıyor isem o konu hakkında her şeyin yer aldığı bir yazı hazırlıyorum. 1000, 2000, 3000 kelime. Yerine göre 5000 kelime.

Burada kelime sayısına vurgu yapmıyorum. Konunun ortalama 250 kelimelik 10 başlığı olsa zaten 2500 kelime yapar.

Wikipedia'yı incelediniz mi hiç? Bir konu hakkında tüm içerikler aynı konu altında kullanıcıya verilir. Bu da TOC+ eklentisi (WP) gibi bir yazılımsal düzen ile sağlanır.

Şimdi bunu neden söyledim?

Kelime: burun ameliyatı

Başlık direk burun ameliyatı olursa Google bunu doğru bulmuyor. Anahtar kelime odaklı içerik olarak algılıyor.

Burun Ameliyatı Hakkında Kapsamlı Rehber

Şeklinde bir başlık ile yazıyı yayınladığınızda hem alt kelimelerde hem de ana kelimede rahatlıkla yükselebiliyorsunuz. Ayrıca anahtar kelime odaklı değil, bilgi odaklı bir yazı hazırladığınızı da Google'a gösteriyorsunuz.

Ayrıca sağlık sektöründe Search Metrics tarafından hazırlanan ve test edilmiş Health Ranking Factors Data Insights for Performing on Google başlıklı makalesini okuyan kişiler, sağlık sektöründe sıralama faktörlerinin daha farklı olduğunu bilir.