Merhabalar hocam açıklamalar gayet güzel ve bir aralar çalıştığım ve kazandığım sektörker. Bilgiler tam yerine oturmuş. Fakat birşey sormak istiyorum örneğin mp3 uygulama için adwords reklam nasıl çıkılıyor? Daha önce reklam çalışması yapmak istedim fakat adwords mp3 olduğundan dolayı kabul etmedi.
Hocam öncelikle daha önce reklam çıkmış bir adwords (kullanılmış) hesap üzerinden reklam çıkınız. Çıkıyor yani. Hiç bir şekilde red yemedim. günlük 1-2 krş'dan download ediyordum.
Hocam "Burada telif hakkı içermeyen fotoğraflar kullanmaya özzen gösterin." demişsiniz, telifsiz fotoğrafları nasıl ayırt ederiz?
Ücretli fotoğraf satan sitelerden alabilirsin, veya fotoğraflarda oynama yapabilirsin. googleden ofis dekorasyonları diye ararsan. altında telif hakkı içeriyor yazıyor.
DMCA ile telife sokabiliyorlar. Webviev çekmediğin sürece bir sorun olmaz. Uygulama içine gömersen. Google play açıklama kısmında bu fotoğrafları göstermessen. Hiç bir şekilde telif atamazlar.
Google play'da mağaza açıklamasına fotoğraf giriliyorya hocam, orada bu interentten bulduğun fotoğrafı atarsan. Algoritma otomatik tarıyor. Yakalarsa telif atıyor. Mağazada yayınlayacağın fotoğraflarda kullanılmamış fotoğrafları tercih etmeni öneririm. Özgün bulmalısınız veya bi 3d cizim yaptırın bunun için birine. Biraz masraf yaparsanız bu sorunu atlatabilirsiniz.
Yeni öneriler eklenmiştir.