Jameika adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba bu başlık altında, en hızlı şekilde para kazandıracak. ( ADMOB vve türevleri) Reklam gösterimiyle 500 TL ile 9000 TL arası günlük kazançlara ulaşabilirsiniz.
Bu başlık altında önerileri mi paylaşacağım. Ticari bir konu değildir.

Öneri - 1
Google play (mp3 indirme uygulaması). webviev veya apk olarak. Youtube önermiyorum. Mp3 downlıad yapacağı arşivi (google hizmeterinden ) kullanmayın. Google dışı yapın. (youtube değilde dailymation) apisi kullanın.
Mp3 uygulaması ile kazanmak isteyenlere tavsiyeler.
Her dilde aso yapınız, yani her dile özgü açıklama girmeniz gerekiyor. Üşenmeyin (1) kere uğraşırsınız ama bune değer.
Mp3 uygulamasını google play'a nasıl yükleyebilirsiniz? Evet geldik zurnanın zırt dediği yere. Yeni hesaplarda onaydan geçse bile 7-10 gün içinde genelde hesabın patlaması sonuçu oluşabiliyor.
Bunun için 6 ay'ı geçmiş içinde en az 1 adet basit temiz oyun/uygulama yüklü olan hesaplar'dan paylaşınız.
Açıklamalar girildi ve dediğim şekilde paylaştınız mı? Adwords reklamlarında tbm olarak uygulama yüklemesi reklamı giriniz. tbm oranına 0,03 krş girin.ortalama 1 veya 2 krşa geliyor indirmeler.
TBM yapın yükleme başı ile uğraşmayın. tbm'yi 0,02'de yapabilirsiniz fakat 0,03 önerimdir.

Öneri 2-
Duvar kağıdı uygulaması. Burada telif hakkı içermeyen fotoğraflar kullanmaya özzen gösterin. Ortlama 50-100 adet içerisinde fotoğraf barındırması yeterli. Aso çalışması için rekabetteki uygulamarı inceleyiniz. günlük 500-1000 TL arası kazanç vaad ediyor. Google play kocaman bir pasta isterse bu işi 100 kişi yapsın gene herkes kazanır.
Öneri1 de belirtiğim gibi 6 ayı geçmiş içerisinde en az 1 adet uyarı yememiş temiz bir uygulama olan hesaptan paylaşırsanız işleriniz kolaylaşır.
Bu uygulamaya download hizmeti alın veya adword bilginiz var ise kendiniz yapın. Adword bilginiz yok ise araştırın arkadaşlar. Sağa sola para çar çur etmeyin.

Öneri -3 Mobilde ve (ev,işyeri/ofis) dekorasyon fikirleri. Bunuda fotoğraf şeklinde yaparsanız galery oluşturarak. Bunun'da kazançı oldukça yüksektir. Bu uygulama için eski bir hesaba ihtiyacınız yok. Yeni hesablardan kolaylıkla paylaşabilirsiniz. Uygulama fotoğraf üzerine olacağı için dil konusuna pek takmayın. Fakat aso çalışmalarında her ülkeye ayrı ayrı açıklama girerken buna dikkat ediniz.

Merak ettiklerinizi bu başlık altında sorabilirsiniz.

Aklıma geldikçe böyle kazanç vaad eden önerilerimi bu başlık altında paylaşacağım.

Forum sitelerinin amacı paylaşmaktır. Bende buna istinaden sizlere paylaşımlar yapmak istedim.
Merhabalar hocam açıklamalar gayet güzel ve bir aralar çalıştığım ve kazandığım sektörker. Bilgiler tam yerine oturmuş. Fakat birşey sormak istiyorum örneğin mp3 uygulama için adwords reklam nasıl çıkılıyor? Daha önce reklam çalışması yapmak istedim fakat adwords mp3 olduğundan dolayı kabul etmedi.