PaSaSa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hadsiz ve gereksiz insanlar malesef çoğaldı keşke biraz daha dikkatli olunsaydı sizin kafada olan insanlara fazlasıyla üzülüyorum..
Ajiba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi yöneticiler ile birlikte tiner çektinizde böyle bir ithamda bulunabiliyorsunuz merak etmemek elde değil.. Rakibinize saygı duyun ki, o da size saygı duysun.
Roşan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paralı köpek olacağımıza tinerci oluruz daha iyi. Çirkeflik diyince fener başı çeker bunu önceki maçlarda izlediğimiz kadarıyla gördük.

Bakınız 1 - 2

Halen gelmiş burada mağdur edebiyatı yapıyorsunuz. Önce kendi pisliklerinize bakın.
ErdeM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şu yorumu yapanlarla sahaya o maddeleri atanlar arasında hiç bir fark yok.
Şenol Hoca’nın hastaneye kaldırılma sebebini diğer konuda da yazmıştım, futbolculuk zamanında ciddi bir kafa kafaya çarpışma sakatlığı geçirmişti tedbir amaçlı götürüldü.

yok senaryoymuş yok yalandan dikiş mi tüm ülkenin işi gücü yok sadece fenerle uğraşıyor
tarantula901 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maçlar yasaklanmalı bence

@tarantula901; Hocam en doğru tezi ortaya atmış.

Maç iptal edilene kadar kimse tedbir amaçlı dememişti. Kendinizi çok kaptırmışsınız. İyi güzel fikrinizi söyler çekilirsiniz kenara. Kendinizi parçalamanıza gerek yok. X bir takım için harcadığınız bu emeği evinize ekmeğinize harcayın. Nefes bu; boşa gitmemesi lazım.

Ayrıca sizi zevkten çıldırtacak bir cümle eklemek istiyorum: Siz ADAMSINIZ, herşeyi bilirsiniz, akıllısınız, temizsiniz. Bende teröristim. Tüm kötülük ben ve benim gibilerde. Keşke olmasaydıkta siz bu kadar boş işlerle uğraşmasaydınız. Yazıklar olsun bana.