Jaspers adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çağdaş Dağ ismim zaten burada da açık kimseyi kötüleme amaçlı yazmıyorum. Gördüğümü yazıyorum her ticket'ımda Cihan Bey'in ilgilenmesini istemek zorunda kaldım. Cihan Bey ve Oğuzhan Bey haricindeki arkadaşların verdiği cevaplar Natro canlı destek cevapları ile aynı seviyede maalesef.

Benim yorumum bu ister kabul edin ister etmeyin benim kaybettiğim bişey yok zaten ayda yılda bir kullanıyorum destek sistemini. Sizin açınızdan bu seviye iyi ise benim umurumda değil açıkçası sizin hizmetinizin gidişatı. Kolaylıklar dilerim.
Son bildirimlerinizi de incelediğimde bir sorun görememekteyim. Özellikle sorun yaşadığınız bir bildirim varsa iletirseniz inceleyebiliriz. Bizim birinci önceliğimiz zaten müşteri memnuniyetidir, burada yazdığınız gibi kötü bir destek hizmeti sunuyor olmamız mümkün değildir. Belirttiğim gibi muhakkak insan hatası olur, bunu engellemek mümkün değil, ancak zaten tüm ekip koordinasyonu, talimatları ve yönetimi doğrudan tarafımdan sağlanıyor yani kimsenin kafasına göre bir iş yapması mümkün değil.