4000 TL talep edin. (net) Bırakından ondan sonrasını onlar düşürmeye çalışsınlar.
1600 TL'yi zaten dışarıdan iş yaparak da evden full time çalışarak kazanabiliyorsunuzdur ; özellikle yetenekleriniz göz önüne alınınca.
Böyle yetenek ve bilgin var iken, bu bilgini başkalarının emri altında geçirmene gerek yok.
Gayet yerinde bir düşünce fakat ya söylediğim gibi ters yaparlarsa

Bu arada min 2000 TL alıyorum şuan zaten hocam fakat çok düşünüyorum gelecek konusunda o yüzden bir elim de sabit + sigortalı bir işte olsun istiyorum. Maalesef o yüzden işe girmek istiyorum
Selamlar, hocam. 4000 tl den aç kapını bence. Düşük teklif gelirse, yükselt. yada prim al. İş kapasiteleri yüksekte düşük teklif gelirse primi sok devreye. Site başı %10 gibi. Ama tabi istedikleri nedir bu çok önemli. Tek bir site için ilgilenmeni isterlerse ve çalışma saatlerin 7 saati geçmezse 2500 3000 tl de geç

Ama sen belirle o anda kafanda. Gelir giderlerini hesapla, cebüne 1000-1500 tl kalırsa ne mutlu sana
Selam hocam, baktığım kadarıyla tek site değil müşterilerinin istekleri doğrultusunda bir çok site yaptıracaklar. Bu konuda dediğiniz gibi prim olayı gayet iş görecek gibime geliyor fiyatta istediğim konuma gelmezlerse
2500 TL alıyorum bir işimden, ikinci işimden 2000 TL alıyorum, ikisini de evden yapıyorum, senin kadar bilgiye de sahip değilim, buna göre karar verebilirsin.Bence 2500 TL iste, kendini şirkete göster, neler yapabildiğini, oraya neler katabildiğini göster sonra maaşına zam iste, vazgeçilmez olduğunda maaşında artacaktır.
Çok güzel bir fikir hocam kesinlikle değerlendireceğim. Yapabildiklerimi gördüklerinde kolay kolay vazgeçeceklerini sanmıyorum
Bilgi farklı maaş, diploma farklı maaş getiriyor.
Ben olsam bu bilgilerle 3000 derim.
Ama thaminimce sana 2500 veya 2250 civarında bir teklif yaparlar en son.
Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim hocam. Kafamdaki ortalama fiyat belirlenmeye başladı