Proyazar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunu diyen kişi veya kişileri bu postun altına bekliyorum. Wordpress temiz ve güvenilirdir.
Konuya yazan arkadaş değil ama bunu cok duydum

Vixo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güvenli bir sistem yoktur, script açığı olmasa hosting / server açığı olur yine olur. Önemli olan ne kadar az olacağı bu yüzden kendinize özel bir script yazdırıp ne kadar güvenli olduğunu hacklenmeden öğrenemeyeceğiniz için size tavsiyem Wordpress kurun ve olabildiğince az eklenti yükleyin. Wordpress on binlerce kişi tarafından kullanılıyor ve güvenlik açıkları varsa bile sürekli kapatılıyor, zaten Wordpress siteleri genelde eklentilerde olan açıklardan dolayı hacklendiği için insanlarda kötü bir algı kalmış sanırım.

Bende yazılımla uğraşıyorum ve her ne kadar yazdıklarım iş fırsatımı kaçıracak olsada amacım size yardımcı olmak, paranızla ne yapacağınızı söylemek değil. Yinede karar sizin
Teşekkürler eklentileri olabildiğince en aza indireceğim birkaç makale de gördüğüm sürüm sallamak vs varmış onlara bakacağım umarım etkili olur

Bulunduğum sektörde çokça oluyor gerçi her sektörde var bunu yapan insan bozuntuları ama yılmadan en aza indirmeye çalışaçağız
Tekrardan teşekkür ederim 😊

xozkanbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Freelancer olarak söylüyorum gerek kalite ve seo bakımından olsun wordpress candır.
Avantajları ve dezavantajları elbetteki var
Zaten bir çoğumuz wordpress kullanıyoruz...