harosa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç bir günahı olmayan? Gerçekten böyle mi düşünüyorsun? Adam çıkıp 40bin kişinin önünde linç edilmeyi göze alarak hiç bir günahı olmayan güvenlik görevlisinemi yumruk attı yani? Buna gerçekten inandıysan daha fazla konuşmak istemiyorum.
Hocam gerekçe olarak anneme küfür ettiler demiş.Tamam kınıyorum çok yanlış bir davranış allah rahmet eylesin.Lakin Volkanın da anasına bacısına küfür ettiler.Hiç bir şey yapmadan sahayı terk etti.Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz ?



kap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir suç cezasız kaldıysa bu suçu meşru mu kılar?
Hayır meşru kalmaz lakin, Trabzonspor Beşiktaş maçın da, Şenol hocanın yanına gelen bir grup trabzonspor tarafına şenol hocanın bunları araştırın kesin fenerbahçelidir bunlar demesinin üzerine Fenerbahçe stantında bu olay çıkıyor.Yanlış davranışlar hiç bir şekilde futbola bulaşmaması gereken hareketler benim anlamak istediğim şey, beşiktaş 10 kişi fenerbahçe beraberlik bile yetiyor bu olayları kim fitilledi ?