bana bilgeliğini mi kanıtlıyorsun

öğretin için teşekkürler bunu deneyeceğim artık bilmiyordum

kardeş özel script diyorsun wordpress çıkıyor bu bir. madem html çalışan sistem kalmamış uzantın niye .html kalıcı bağlantını neden .html yaptın ? bu da iki. attığın ssde .html e ulaşılamadı diyor gelmiş ukalalık yapıyorsun bir de
WordPress değil özel script bu sistemi yalnızca WordPress mi kullanıyor yalnızca genel herkes tarafından bilinen bir şey olduğu için onu kullandım. Bizim scripte de 200 kadar alt sayfa var ve hiçbirisi yok yalnızca ftp de index.php var.
HTML kalmadı demedim BASİT HTML dedim html lin ilk kullanımı her sayfayı elle oluşturmak yani basit ilkokul 4. sınıfta bizim bilgisayar dersinde bundan 10 yıl önce falan gösterilen site kuruyoruz konusu

Uzantıya takılmayan örnek (site wordpress değil yine yanlış anlamayın) WordPress'de .php ya da .html gibi kullanımlar olmadan direk sanki klasörmüş gibi içerikler gösterilebiliyor napıyor sistem yeni klasör mü oluşturuyor sürekli ftp de hayır. Hatta isterseniz urun.tatarhan gibi de yapabilirsiniz zevk meselesi. Artık yani uzantı önemsiz bir etken. Ya da php bir siteye .asp uzantısı ekleyebilirsiniz.Sanırım geç saatlerin etkisi yoruldunuz yazıları yanlış yorumluyorsunuz hocam. WordPress örnekti sadece WordPress kullanıyorum demedim yani.