Hey Allahım ya

O kadar çok boş konuşuyorsun ki sana cevap vermek bile kelime israfı aslında. APPLE yaz çıkıyor mu diyor

Yav arkadaş APPLE ingilizce bir kelime. Nasıl çıkabilir türkçe sözlükte? Ben kelimeden bahsetmiyorum KELİMENİN KÖKENİ İTALYANCA diyorum hala bunu inkar ediyorsun. SCALA kelimesinden TÜRÇEYE SKALA olarak geçmiş ama KELİME İTALYANCA. Söyle TDK ya senin için kaldırsın ordan italyanca kelimesini TDK dan çok daha iyi biliyosun sen
Çok özür dilerim lütfen hakaret olarak görmeyin ama zihinsel bir algı probleminizmi var ?
Yabancı kökenli kelime söylemimle sizin İtalyanca kökenli kelime söyleminiz arasında ne gibi bi fark olduğunu düşünüyorsunuzda alıntıladığın şizofrenik cümleleri yazdınız ?
YABANCI KÖKENLİ KELİMELER büyük harflerle yazdım bakın lütfen araştırın ne olduğunu öğrenin öyle konuşun.
Yav arkadaş APPLE ingilizce bir kelime. Nasıl çıkabilir türkçe sözlükte? Kendi kendinize söylüyorsunuz işte Türkçe Sözlük yani Türkçe kelimeler barındırır sadece, YABANCI KÖKENLİ TÜRKÇE KELİMELER dilimizde mevcut BAHSETTİĞİNİZ SÖZLÜKTEDE BULUNUYOR bu onları dilimizden olmayan yabancı kelimeler yapmıyor, YABANCI KÖKENLİ TÜRKÇE KELİMELER yapıyor.