Yabancı kökenli kelimenin tam olarak ne olduğundan haberdamısınız ? Yabancı kökenli kelimenin ne olduğunu araştırıp ardından
http://www.dilbilgisi.net/sozlukler/...-karsiliklari/ bu listeden yabancı kökenli kelimeleri incelerseniz çok şaşıracağınızı düşünüyorum.
Yada bahsettiğim gibi okuduğunu anlayabiliyormusun ben bir puan vermedim böyle bi puanlama olsa yaptığın hata negatif puana sebep olur dedim.
Kendi kullandığım dil belkide ikinci yenicileri yansıtan bir yaklaşıma sahiptir ? Geldikmi kültürel birikime tekrar
Bilgili gibi görünmeye çalışan ama aslında birşey bilmeyen bir arkadaş daha. Skala kelimesinin kökeni net italyancadır. Sen hiç öz türkçe de Skala Scala gibi kelimeler gördün mü? Gördüysen bence Türkçeyi araştırmaya başlamalısın. Ayrıca verdiğin linkin konumuzla alakası yok ki olsa bile verdiğin link beni haklı çıkarıyor kelimelerin türkçe karşılıkları ve Skala kelimesinin alakası bile yok.
Al sana TDK sayfasından bir resim atayım. Ha ben TDK dan daha iyi biliyorum diyorsan onu bilemem.