protos78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 yildir amerikadayim. Memnunum. Keske cocukken gelseymisim. O derece mekan iyi. Her turk gencinede tavsiye ederim. Yobaz az, salak az, angut hic yok gibi. Lafimi yanlis anlamayin yukaridaki terimleri sizin icin kullanmiyorum, ama bizim memlekette herkeste buzdolabi gibi ego var, heran ariza cikaracaklarmis gibi duruyor.

Amerikada aclik fakirlik falan TVlerde abartildigi kadar degil. Ac, fakirlerin cogu bir kiliseye gitse, 2 haftada is bulur, normal insan gibi yasamaya baslarlar. O filmlere inanmayin.

Yok artik.

Ortahalli amerikalilara vergiler agir, zenginler bir sekilde yolunu buluiyor.

TRdeki 4-5Klik yasami, burda floridadaki kasabalarda 1200-1300 USDye kurarsin. Nisantasinda kutu kadar daireye verdigin kirayla, Indianada 20 odali ev kiralarsin. Turkiye amerikaya gore cok daha pahali bir ulke. Ben TRde 1 ayda harcadigim parayi, Amerikada neredeyse 1.5 ayda anca harciyorum. Aradaki fark o kadar abarti. Amerikada kafasi basan adamlar para basiyor. Sen filmlerdeki ortahalli, maasli tiplere bakma.
Bu forumdaki insanlarin cogu genc. Gelin eglenin burda. TRde hayatinizi bosuna harcamayin. Imkaniniz varsa kesin gelin, gorun. Karsi cinsle munasebetinizden tutun, bindiginiz arabaya kadar hersey TRye on basar.
Hocam demişsin ki TV de göründüğü gibi değil açlık fakirik vs sen hangi eyalettesin acaba ? Yanlış anlama Manhattandan tut jacksonville kadar kaldım gezdim çalıştım hiç anlattığın gibi değil evsiz okadar çok insan varki adamlar sırf karnı doysun diye 911den yardım istiyolar hastalandım diye 2 3 gün hastanede yatıp karnını doyuran biçok insan var sonra tekrar sokağa dönüyolar. Yani senin anlattıklarını ben neredeyse hiç görmedim.