Benzeri benim de başıma geldi. Bir sürü araçların arasından benim aracı almışlardı. Esnafa soruyorum, gidiyorum araç yok hiçbir yerde. Trafik vakfını arıyorum, hiçbir kayıt yok. En sonunda karakola gittim; çekilen yeri tarif ettim, yeri biliyorsanız telefon numarasını söyler misiniz dedim, bilmiyoruz dediler, kestirip attılar. Karakoldan çıktıktan sonra aklıma bir şey geldi, tekrar gittim ve aynı memura sert bir şekilde aracım çalındı, ihbarda bulunmak istiyorum deyince, çekmeceden ufak bir defter çıkardı, telefon numarasını söyledi ve aracım gerçekten de oradaymış. Sanırım polismişsiniz
@nerazzurri Peki buna ne diyorsunuz?
Otoparka gittiğimde ise mafyavari tipler ile karşılaştım. Gerçekten çok sinirliydim çünkü 5 saattir aracımı bulamamıştım, adama direkt dedim arabam audi olduğu için mi çektiniz diye, bir sürü araba varken neden benim araba dedim? Dediği şuydu sadece çeken arkadaş o an sizin aracını gördüyse o yüzden çekmiştir dedi. 90 TL+12 TL=102 TL çıkarttılar, bende 100 TL bırakıp gittim.
Sonuç; hem günüm mahvoldu, hem stres, hem de parası ve cabası. Ceza keseceksen kes kardeşim, arabayı niye çekiyorsun. Tek kelime rezillik!