scelebi1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
özetle hocam artık internet ortamında dönen para reel alanlardan daha çok para eder oldu.

Bundan kelli, büyük bir fikir olmadan, farklı yeni bir tarz oluşturmadan, yeni bir alan açmadığımız sürece site yada reklam yatırım yapmadan bir site çıakartmak artık kolay değil ha.. aylık 3-5 10K kazanabiliriz ama bu stabil olmaz, sen yeni bir alan tarz açarsın bu paraları kazanırsın ama ardından hemen adamın biri basar sektöre parayı parsayı toplar ve bir daha onu oradan indirmekte kolay olmaz...

bundan 2-3 sene önce hadi 4 sene olsun site çıkartmak kolaydı zaten haber siteleri karabasan gibi her sektöre çöktü... ben artık maddi destek olmadan sadece fikir yeni bir buluş, yeni bir tarz, alan, sektör açmak elinde parası olana kazanacak yol göstermek olur... Fikrin sahibi amatör şekilde sitesine devam ederse...

Bende tam olarak böyle düşünmekteyim hatta bu yüzden projesini bile hazırladığım bir alan adını bir süreliğine satışa çıkarttım. Çünkü biliyorum ben o alan adına satışa çıkarttığım fiyatın 3-4 katı para harcamadan(30-40bin) çok iyi yerlere gelemem. Bu parayıda çıkartmak benim için kolay olmaz. Ama bakalım gözü biraz kararttım, hakkımızda hayırlısı olsun

tarantula901 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
reklam varsa dandik domainde iş yapar şu sıralar youtubede reklamlar donuyor yenı alısverıs sıtesı adını hatırlayamadım
İşte sıkıntıda tam olarak burada "adını hatırlayamadınız". Neden? Çünkü Jenerik yada Keyword yada akılda kalıcı değil. İş yapar mı? Tabii ki iş yapar fakat gereğinden çok daha fazla reklam bütceleriyle...